Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti ankara chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener EMİNE ERDOĞAN abd Koronavirüs

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Cinemaximum, sinemaseverleri 3 Haziran Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Yakari, Adamlar (Men), Karanlık Madde, Şimdi Yandık, Arınma Seansı – Tarot, Semur 3: Kıyamet-i Cin ve Yola Devam filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. 

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Bilim kurgudan komediye, animasyondan gerilime önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverler sinemanın büyülü dünyasıyla buluşacak. Yakari, Adamlar (Men), Karanlık Madde, Şimdi Yandık, Arınma Seansı – Tarot, Semur 3: Kıyamet-i Cin ve Yola Devam filmlerinin vizyona gireceği 3 Haziran Cuma gününün vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

3 Haziran Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

İmam Tahsin yönetmenliğinde vizyona girecek Karanlık Madde, izleyicilere 1 buçuk saatlik bir macera ve gerilim serüveni sunuyor. Filmde, Aladağlar'da bir grup maceracının çıktığı yolculuk ile evrende hâlâ gizemini koruyan unsurlardan biri olan karanlık maddenin kesiştiği gerilim dolu bir hikâye anlatılıyor.

Korku ve bilim kurgu tutkunlarını sinema salonlarına çekecek Adamlar (Men), Alex Garland yönetmenliğinde vizyona giriyor. Jessie Buckley ve Rory Kinnear gibi önemli isimlerin başrollerini paylaştığı filmde, yaşadığı travmatik bir olayın etkisinden kurtulabilmek ve iç huzurunu bulabilmek için İngiltere taşrasında bir ev kiralayan Harper'ın, burada başından geçen anlam vermesi zor ve korku dolu olaylar anlatılıyor.

Hem çocukların hem de animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak Yakari, Siu kabilesinden olan küçük Yakari’nin hikayesini anlatıyor. Filmde, Yakari’nin kabilesini geri bulmak üzere bir yolculuğa çıkması anlatılıyor.

Onn Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Şimdi Yandık, Ersin Korkut, Murat Akkoyunlu, İrfan Kangı, Orçun Kaptan, Uğur Serhan’dan oluşan oyuncu kadrosuyla vizyona giriyor. Filmde, aynı evde birlikte yaşayan Mert, Cemil ve Faruk'un başından geçen olaylar anlatılıyor.

BMS Film’in yapımcılığını yaptığı korku filmi Semur 3: Kıyamet-i Cin, eşini kaybettikten sonra psikolojik buhranından biraz olsun kurtulmak için köyüne dönen Murat ile ona destek olmak adına Murat'a sürpriz yaparak peşinden köye gelen arkadaşlarının başından geçenleri konu ediniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.