İntikam Türkiye'nin Gururu Oldu

Güzel oyuncu Wilma Elles ile başrollerini paylaştığı ‘İntikam’ adlı filmi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Avustralya’da Plex TV’den dağıtımı gerçekleştirilen filmin değerini Dünya’da ünlü IMDB, filime 5 Milyon Dolar değer biçti.

Film Avustralya'da yayınlanan tek Türk filmi olması Türkiye’yi ayrıca gururlandırıyor.

‘İntikam’ – ‘Revenge’ adlı filimde Hollwood oyuncusu Anna Hera, Wilma Elles, Esra Sönmezer, Tanfer German, Necdet Kökeş gibi başarılı oyuncular yer aldı.

TÜRKİYE’NİN GURURU OLDU 

Okan Canbolat Film Production Avustralya çatısı altında yapımcılığını üstlenen Okan Canbolat yine kendi adı ile Okan karakterini başrolde oynayarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Avustralya'da yaptığı işlerle adeta herkesin ilgi odağı haline gelen ve başarılı iş insanı olarak hayatının belgesel filmi çekilen Okan Canbolat Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyor.

Türk oyuncu ve yönetmen Okan Canbolat bir ilki daha başarmış oldu. IMDB’daki film puanida birhayli yuksek olan filmin Amerika, Canada, Yeni Zelanda, ve Avustralya'da yayına girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.