Öne Çıkanlar tesk Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan çiftçi gündem başlıkları galatasaray Haydarpaşa Lisesi Uzm. Dr. Selda Yılmaz Cumhurbaşkanlığı kabinesi Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş filistin rusya devlet başkanı vladimir putin tesk genel başkanı bendevi palandöken

Abdi İbrahim Reçeteli Ürünler Pazarlama ve Satış Bölüm Direktörü Yasemin Şirinoğlu Oldu

Türk ilaç sektörünün liderlerinden Abdi İbrahim, yönetim ekibini yeni bir atamayla güçlendirdi. 

 

Abdi İbrahim bünyesinde önemli bir üst düzey atama gerçekleşti. Abdi İbrahim’de Gastro ve Cerrahi Bölüm Müdürü olan Yasemin Şirinoğlu, Reçeteli Ürünler Pazarlama ve Satış Bölüm Direktörü olarak atandı.

Yasemin Şirinoğlu kimdir?

Yasemin Şirinoğlu, lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamladı. Abdi İbrahim bünyesine 2010 yılında Pazarlama ve Satış Uzmanı olarak katılan Şirinoğlu, Ürün Müdürü ve Pazarlama Müdürü pozisyonlarında önemli sorumluluklar üstlendi. Şirinoğlu son olarak Gastro ve Cerrahi Bölüm Müdürü görevini yürütüyordu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.