Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs abd rusya chp Pandemi tbmm vakıfbank gündem özeti Covid19 CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Astor’un Yeni Genel Müdürü Hakan Ünsal Oldu

Astor’da 2014 yılından beri Genel Müdür Yardımcısı olarak önemli işlere imza atan Hakan Ünsal Genel Müdürlük görevine getirildi.

Elektromekanik imalat sanayi sektörünün öncü şirketlerinden Astor’da 8 yıldır Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Hakan Ünsal yeni Genel Müdür olarak atandı. Ünsal, aynı zamanda Astor’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev alacak.

Hakan Ünsal kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olan Hakan Ünsal çalışma hayatına Trafo Hesap ve Konstrüksiyon Mühendisi olarak başladı. 1998 ile 2014 yılları arasında BEST Transformatör'de sırasıyla Trafo Hesap ve Konstrüksiyon Şefi, Elektrik ve Mekanik Tasarım Müdürü ve Güç Trafoları Üretim Müdürü olarak görev aldı. Ünsal, Astor ailesine katıldığı 2014 yılından beri Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.