JBL Hoparlörlerinde Bir İlk: Auracast Özellikli İki Yeni Model Geliyor

Ses teknolojisi alanında 75 yıldır kulaklık ve hoparlörleriyle öne çıkan JBL, yeni taşınabilir bluetooth hoparlörleri JBL GO 4 ve JBL Clip 5’i müzik tutkunlarıyla buluşturuyor. Yeniden tasarlanan ve küçük boyutlarına rağmen güçlü baslarla büyük JBL Pro Sesi sunan JBL GO 4 ve JBL Clip 5, adeta müzikal bir etki yaratıyor. JBL hoparlör grubu için yeni bir teknoloji olan ve birden fazla hoparlörün aynı anda bir telefon veya başka bir ses kaynağına bağlanmasını sağlayan “Auracast” özelliği ile daha geniş JBL Pro Sound ses deneyimi sunuyor.

75 yıllık tecrübesiyle etkileyici sesler tasarlayan JBL, yeni taşınabilir bluetooth hoparlör modelleri JBL GO 4 ve JBL Clip 5’i müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Avucunuzun içine sığacak kadar küçük boyutlarına rağmen zengin baslarla JBL Pro ses kalitesi sunan JBL GO 4 yeniden tasarlanan taşıma kayışı ile taşımayı kolaylaştırırken; tek bir şarjla 7 saate kadar çalma süresi sunan JBL Clip 5 ise geniş klips açıklığı ile sırt çantanızdan kemer askınıza kadar istenilen yere kolayca takılarak müziğinizi her yere yanınızda götürmenizi sağlıyor. Üstelik her iki ürün de geri dönüştürülmüş materyallerden üretilen sürdürülebilir yapısıyla dikkat çekiyor.

JBL Pro ses kalitesini gittiğiniz her yere taşıyın

Bir elin içine sığabilen boyutuyla zengin, güçlü baslar ve JBL Pro ses kalitesi sunan JBL GO 4 taşınabilir bluetooth hoparlör, yeniden tasarlanan taşıma kayışı ile de taşımayı kolaylaştırıyor. Cesur renk seçenekleriyle göz dolduran JBL GO 4, en son moda ve yaşam tarzı trendlerine uyan renkleri ve kombinasyonları ile yeniden tasarlandı. Suya ve toza dayanıklı yapısıyla havuz kenarı partilerinde veya sahildeki pikniklerde size eşlik edebilen JBL GO 4 ile JBL Pro ses kalitesini gittiğiniz her yerde yanınızda taşıyabileceksiniz.

Stereo ses için iki JBL Go 4 hoparlörü birbirine eşleştirebildiğiniz gibi daha yüksek ses için birden fazla Auracast özellikli hoparlörü birbirine bağlayabilirsiniz. Tek bir şarjla 7 saate kadar çalma süresi sunarken, Playtime Boots tuşuna basarak daha yüksek ve net ses için optimize edilip ekstra 2 saatlik çalma süresi elde edilebiliyor. Sürdürülebilir yapısıyla dikkat çeken ve soya mürekkebi ile basılmış FSC sertifikalı kağıtla paketlenen JBL Go 4 geri dönüştürülmüş plastik içeriyor.

JBL Go 4’ün JBL Portable Uygulaması ile güncellemeleri yapabilir, ürün desteği alabilir ve EQ ayarlarını kişiselleştirebilirsiniz. Aynı zamanda birden fazla EQ ön ayar seçeneğiyle müziğinize ince ayarlar yapabilir, böylece müziğinizi tam kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Tek bir şarjla 12 saate varan oynatma süresi

Güçlü sürücüleri ve pasif radyatörleri ile daha yüksek JBL Pro ses kalitesi ve güçlü bas sunan JBL Clip 5 taşınabilir bluetooth hoparlör, geniş klips açıklığı ile sırt çantanızdan kemer askınıza kadar istenilen yere kolayca takılabiliyor. Daha da büyük JBL Pro Sound için iki Clip 5 hoparlörü birbirine eşleştirmeniz veya Auracast özellikli birkaç hoparlörü kablosuz olarak birbirine bağlamanız yeterli oluyor.

Tek bir şarj 12 saate kadar oynatma süresi sağlarken, Playtime Boots tuşu sayesinde daha yüksek ve net ses için optimize ederek ekstra 3 saatlik çalma süresi elde edilebiliyor. IP67 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olan JBL Clip 5, böylece yürüyüş veya kamp gezilerinizde size rahatlıkla eşlik edebilecek.

Sürdürülebilir yapısıyla dikkat çeken ve geri dönüştürülmüş materyallerden üretilen JBL Clip 5, en yeni sokak modası ve yaşam tarzı trendlerinden ilham alan yeni tonlar ve kombinasyonlar sunan özel renk seçeneklerine de sahip.

Anahtar Kelimeler:
JBL GO 4JBL Clip 5
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.