Öne Çıkanlar galatasaray Haydarpaşa Lisesi Uzm. Dr. Selda Yılmaz Dokunulmazlık milli savunma bakanlığı meteoroloji terör hepatitten korunma yöntemleri 17 Temmuz 2024 Gündem Özeti Beni Aya Uçur (Fly Me to the Moon) NATO Atlantik Konseyi Devlet ve Hükûmet Başkanları Oturumu 10 Temmuz 2024 Çarşamba Gündemi

Kelebek Mobilya’nın 19 Mayıs’a Özel Yeni Reklam Filmi Yayında

Kuruluşunda Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası olan Kelebek Mobilya, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı özel filminde Milli Sporcu Nida Eliz Üstündağ’a yer verdi. Türkiye'nin genç ve başarılı milli yüzücülerinden Nida Eliz Üstündağ, Kelebek Mobilya'nın reklam filminde gelecek nesillere ilham kaynağı oluyor.

Filmde ; Nida Eliz Üstündağ  yüzücülük macerasına 7 yaşında başladığını, ilk başlarda kelebek, sırtüstü, serbest ve kurbağalama stillerinin hepsiyle müsabakalara katılarak  kariyerine adım attığını ancak , güç ve ritmin bir araya geldiği kelebek stilinin kendini en iyi anlatan stil oduğu için daha sonra hep kelebek stiline odaklandığını anlatıyor.

Yüzerken adeta kendini özgürce kanatlanan  bir kelebek gibi hissettiğini söyleyen  Milli Sporcumuz filmin sonunda , Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ve tüm uluslararası müsabakalarda Türkiye’yi ve Atatürk gençliğini gururla temsil ettiğini ifade ediyor. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey Türk gençliği… Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur” sözleri Nida Eliz Üstündağ’a, kariyer hayatında güç veriyor. Atatürk’ün en sevdiği sporlardan biri olan yüzmenin, Türk gençliğine sporu ve milli değerleri benimsetmek için önemini vurguluyor.

“Türk gençliğinin ve sporun önemi vurgulamak için çabalıyoruz

Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan, Kelebek Mobilya’nın 19. Mayıs Atatürk’ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı için özel olarak hazırladığı reklam filmi hakkında şunları söylüyor: “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızda Kelebek Mobilya olarak, Türk gençliğinin ve sporun önemini vurgulamak için milli sporcumuz Nida Eliz Üstündağ ile birlikte özel bir çalışma gerçekleştirdik. Özel ve milli günlerimizi reklam filmlerimizle kutlamaya  büyük bir hassasiyet ve özen gösteriyoruz. Dinamik bir marka olan Kelebek Mobilya,  Türkiye'nin geleceği olan gençlerimize ve sporcularımıza önemsiyoruz. Atamızın bizzat imzasıyla kurulan Kelebek Mobilya,  milli değerlerini bir dünya markası olarak her yerde duyurmak için var gücüyle çalışmaya devam edecek.”

 

Reklam filmi künyesi:

Reklamveren : Kelebek Mobilya

Reklamveren temsilcisi : Serkan Kaplan, Serdar Çelik

Reklam Ajansı : Ultra

Milli Yüzücü : Nida Eliz Üstündağ

Yönetmen : Mert Erbirer

Görüntü Yönetmeni : Can Tengiz

Dış Ses : Evren Uysal

Yapım : Gorilla

Spor İletişim Ajansı : Kagmedia Sports

PR ajansı : ON iletişim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.