Öne Çıkanlar palandöken Hakkari bugünün gündemi terör gündem özeti gündem başlıkları elazığ EMİNE ERDOĞAN Hadise malatya cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak

Kimpur’da Üst Düzey Atamalar

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli poliüretan sistemleri üreticisi Kimpur, yeni atamalarla yönetim kadrosunu daha da güçlendiriyor. Üst düzey 3 atama gerçekleşen Kimpur’da; Mali İşler Direktörlüğü görevine Zafer Demirel, İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Türker Tuncer ve Satın Alma ve Dış Ticaret Direktörlüğü görevine ise Mehmet Bürge Bilgin getirildi.

 

Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu içerisinde yer alan Kimpur, büyüyen iş hedeflerine paralel olarak Türkiye’deki organizasyonel yapısını güçlendirmeye devam ediyor.  45’ten fazla ülkeye ihracat yaparak sektöre öncülük eden kimya sanayi şirketi, üç yeni üst düzey atama gerçekleştirerek alanında deneyimli isimleri şirket bünyesine kazandırdı.

Zafer Demirel kimdir?

Lisans eğitimini 2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde İktisat Bölümünde tamamlayan Zafer Demirel, çalışma hayatına 2006 yılında Deloitte firmasında başladı. Sonrasında sırasıyla Borusan Holding, Anadolu Efes, Sütaş ve son olarak 2018-2022 yılları arasında Anadolu Isuzu’da Finans ve Raporlama Başkanı olarak görev aldı. Kimpur’a CFO olarak atanan Zafer Demirel, muhasebe, finans ve yatırımcı ilişkileri departmanlarının yönetimini üstelenecek.

Türker Tuncer kimdir?

2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve İşletme bölümlerinden birlikte mezun olan Türker Tuncer, 2005 yılında İngiltere’nin Cambridge Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2006-2015 döneminde Sabancı Holding bünyesinde farklı şirketlerde İnsan Kaynakları Yöneticisi/Müdürü olarak görev yapan Tuncer, akabinde sırasıyla Yıldız Holding/Pladis, Nobel İlaç’ta İK Grup Müdürü, Kibar Holding ve Balparmak’ta İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalıştı. Tuncer, Kimpur’da insan kaynakları, idari işler ve çalışma ilişkilerindeki tüm süreçlerden sorumlu olacak.

Mehmet Bürge Bilgin kimdir?

Mehmet Bürge Bilgin, 2000 yılında Bradley Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi ve kariyerine ABD’de satış mühendisi olarak başladı. Devamında Illinois Institute of Technology de MBA programını tamamlayıp Türkiye’ye dönerek Koç, Özyeğin ve Sabancı grup şirketlerinde satın alma bölümlerinde görev aldı. Son olarak Betek-Nippon Paints firmasında Satın Alma Müdürü olarak görev yapan Bilgin, Kimpur’un satın alma ve dış ticaret süreçlerinden uçtan uca sorumlu olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.