Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan

Türkiye Finans “Türkiye’nin En Yenilikçi Katılım Bankası” Seçildi

Türkiye Finans, dünyanın önde gelen iş dünyası yayınlarından “Global Business Outlook Awards” tarafından “Türkiye’nin En Yenilikçi Katılım Bankası” seçildi.

 

Türkiye Finans, yenilikçi ürünleri, insan odaklı bankacılık yaklaşımı ve fark yaratan hizmet anlayışıyla elde ettiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. Banka servis modeli bankacılığının ilk ve başarılı örnekleri arasında yer alan ve geçtiğimiz yıl müşterilerinin kullanımına sunduğu dijital finansman ürünü eXtra Limit ile İngiltere merkezli “Global Business Outlook Awards” tarafından “Türkiye’nin En Yenilikçi Katılım Bankası” seçildi.

Türkiye Finans bankacılık kategorisinde ödül alan tek banka

Kazananların inovasyon, liderlik, müşteri memnuniyeti, sürdürülebilirlik gibi birçok kritere göre belirlendiği organizasyonda Türkiye Finans, bankacılık kategorisinde ödül alan tek banka oldu. eXtra Limit ürününün finansal kapsayıcılığı destekleyen ve bankacılık hizmetlerine erişimi kolaylaştıran yapısıyla sektörde çok kısa sürede fark yarattığını belirten Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, ödülle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Tüketiciler, finansal hizmetlere yer ve mekândan bağımsız olarak ihtiyacın doğduğu an ve yerde anında erişmek istiyor. Biz de banka olarak görünmez bankacılığa doğru ilerlediğimiz bir ortamda müşterilerimize geleceğe meydan okuyan iş modelleri ve ürünler sunuyoruz. eXtra Limit ürünümüz de bu vizyon doğrultusunda geliştirdiğimiz bir ürün. Türkiye Finans olarak dijital bankacılık alanında hayata geçirdiğimiz yenilikçi çalışmalarımızın bağımsız kurumlar tarafından ödüle layık görülmesi ne kadar doğru ve fayda yaratan işlere imza attığımızı ortaya koyuyor. Mert sözlerine şöyle devam etti: “Global Businness Outlook tarafından layık görüldüğümüz bu ödül bizleri çok mutlu etti. Türkiye’de bankacılık kategorisinde ödül alan tek marka olma gururunu bize yaşatan ve bu ödülde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.