Öne Çıkanlar Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Entübe Sayısı Kovid19 ANTALYA istanbul İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

Türkiye İş Bankası İştirakleri Arasında İşbirliği Anlaşması

Türkiye İş Bankası iştirakleri Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi ile Bayındır Sağlık Grubu hizmette kaliteyi artıran bir işbirliği anlaşmasına imza attı.
 
Türkiye İş Bankası iştiraklerinden Anadolu Anonim Türk Sigorta ile Bayındır Sağlık Grubu özel sağlık sektöründe ödeyici ve hizmet sunucu iki önemli kurumu bir araya getiren, hizmet kalitesini artıran bir işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre, Anadolu Sigorta’nın sağlık sigortası poliçesi kapsamında, Medilab Asist  aracılığıyla, Bayındır Sağlık Grubu’nun İstanbul’daki merkezlerinden: Bayındır İçeren köy Hastanesi ve Bayındır Levent Tip Merkezi’nde muayene, laboratuvar, görüntüleme (röntgen, MR, BT vb.), fizik tedavi gibi tüm yatışsız tetkik ve tedavi işlemleri için sadece bir randevu alınması yeterli olacak. Ayrıca sağlık sigortası poliçesinde yer alan katılım payı da ödenmeyecek.
 
 Ayrıca bu kapsamda, hizmetlere erişimi daha da kolaylaştırmak ve memnuniyeti arttırmak amacıyla bireysel sağlık sigortalılar bulundukları yerden özel araçla ücretsiz alınıp, hastanedeki işlemleri sonrası istediği yere bırakılması gibi özel hizmetler de alabilecekler.
 
Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Sezai Sevgin işbirliği ile ilgili açıklamasında; kaliteli sağlık hizmetine ulaşmayı kolaylaştıracak ve hasta memnuniyetini arttıracak bu anlaşmanın Türkiye İş Bankası iştiraki iki kurum arasında sinerji yaratabilmek açısından önemli olduğunu vurguladı. Genel Müdür Sevgin Anadolu Anonim Türk Sigorta ile Bayındır Sağlık Grubu arasındaki sinerji ve işbirliğinin gelişmesinden memnun olduğunu belirterek “Bundan sonraki adım da, firmaların sağlık giderlerini kontrol etmeye yönelik Anadolu Sigorta-Bayındır Sağlık Grubu ortak çalışması ile yeni ürün ve sağlık hizmet modellerinin geliştirilmesi olacaktır” ifadelerini kullandı.
 
 Anadolu Anonim Türk Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken de “Sağlık sigortacılığında yaygınlaşma ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla işbirliğine imza attık. Bu işbirliği ile bilgi ve tecrübelerimizi birleştirerek, gelecekte de benzer yenilikçi uygulamalar geliştirmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.