Carlos Sainz Final Gününe Lider Olarak Giriyor

Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde finale bir gün kaldı. Final günü öncesi gerçekleşen son etapta otomobil kategorisinde üçüncü olan Red Bull sporcusu Carlos Sainz genel klasman liderliğini korumayı başardı.  

 

46. Dakar Rallisi’nde final öncesi son etap tamamlandı. Alula’dan final etabının gerçekleşeceği Yanbu kentine uzanan 420 kilometrelik zorlu parkurda gerçekleşen etabın kazananı Fransız sürücü Guerlain Chicherit oldu. Günü üçüncülükle tamamlayan Red Bull sporcusu Carlos Sainz ise otomobil kategorisindeki liderliğini sürdürüyor.

Final öncesi son etapta ikinciliğin sahibi bir diğer Red Bull sporcusu Guillaume De Mevius oldu. Brezilyalı sürücü bu başarısıyla genel klasmanda ikinci sıradaki yerini korumayı başarıyor.

12 etaptan oluşan 2024 Dakar Rallisi yarın gerçekleşecek olan final etabıyla Yanbu kentinde tamamlanacak.

Anahtar Kelimeler:
Carlos SainzDakar Rallisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.