Öne Çıkanlar tesk Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan çiftçi gündem başlıkları galatasaray Haydarpaşa Lisesi Uzm. Dr. Selda Yılmaz Cumhurbaşkanlığı kabinesi Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş filistin rusya devlet başkanı vladimir putin tesk genel başkanı bendevi palandöken

Fenerbahçe Teknik Direktör jorge Jesus İle Yollarını Ayırdı

Fenerbahçe Spor Kulübü, sözleşmesi sona eren Futbol A Takımı Teknik Direktörü jorge Jesus ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.  

Fenerbahçe Spor Kulübünden yapılan yazılı açıklama şöyle; 

"Çok uzun ve yoğun bir sezonu geride bıraktık. Dünya Kupası ve ülke olarak yaşadığımız büyük deprem afeti nedeniyle lige iki defa ara verilmek zorunda kalındı. Tüm bu dinamiklerin hâkim olduğu 2022-23 Süper Lig Sezonunda, Futbol Takımımız toplam 52 maçta 35 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek toplamda 2,21 puan ortalamasına ulaştı. Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi’nde sezonu Avrupa Şampiyonluğu ile tamamlayan Sevilla’ya son 16 turunda elendi. İki kulvarda da son adıma kadar hedeflerine yürüyen Takımımız, Ziraat Türkiye Kupasını müzemize getirdi. Bugün itibariyle 2022-23 Futbol Sezonunda Takımımızın Teknik Direktörlüğünü üstlenen Jorge Jesus’un sözleşmesi sona ermiş ve kendisi ile yollarımız ayrılmıştır. Sayın Jorge Jesus’a bugüne dek ortaya koyduğu tüm emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.