Halk’ın Efeleri 3’te 3 Yaptı

Dünya 4.sü Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Portekizli rakibini ezip geçti. Halk’ın Efeleri CEV Şampiyonlar Ligi’nde rakibi Benfica’yı mağlup etti. Başkent’in yenilmez ekibi CEV Şampiyonlar Ligi’ndeki grup liderliğini korudu.

Hindistan’da düzenlenen FIVB Erkekler Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden ilk kulüp olarak tarihe geçen ve prestijli turnuvayı dünya dördüncüsü olarak tamamlayan Halk’ın Efeleri, CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi’nin C Grubu’ndaki üçüncü maçında Portekiz’in Sport LISBOA e Benfica takımını 25-17, 25-23, 25-16 tamamlanan 3 set sonunda mağlup ederek yeni bir galibiyete daha imzasını attı. 

AVRUPA’DA DA ZİRVEDE

Avrupa'nın kulüpler düzeyinde bir numaralı erkekler voleybol kupası olan CEV Şampiyonlar Ligi’nde Mert Matic, Gordon Perrin, Doğukan Ulu, Nimir Abdelaziz, Earvin Ngapeth, Volkan Döne, Yunus Emre Tayaz, Aslan Ekşi ve Mirza Lagumdzija gibi voleybolun yıldız oyuncularından oluşan kadrosuyla mücadele eden Halkbank Erkek Voleybol Takımı, C Grubu’ndaki üçüncü maçında Portekiz’in Sport Lisboa e Benfica takımı ile Ankara’da, Ziraat Bankkart Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi. Parkeden 3-0’lık net bir galibiyetle ayrılan Halk’ın Efeleri namağlup liderliğini sürdürdü

4’ÜNCÜ MAÇ ALMANYA DEPLASMANI

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde de yoluna dolu dizgin devam Halk’ın Efeleri turnuvadaki başarılı mücadelesiyle sporseverlerden tam not aldı. Şampiyona’da daha önce Gas Sales Daiko Piacenza (İtalya) ve Berlin Recycling Volleys (Almanya) takımlarını mağlup eden Başkent’in yenilgisiz ekibi, bir sonraki maçında Almanya’nın Berlin Recycling Volleys takımı ile 20 Aralık 2023’te deplasmanda karşılaşacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.