Öne Çıkanlar Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Kovid19 ANTALYA istanbul Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu enflasyon Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

“Hedefimiz Kulübümüzü Finansal Açıdan Düzlüğe Çıkarmak”

Türkiye’nin önde gelen ekonomi profesörlerinden Prof. Dr. Ufuk Akçiğit, Beşiktaş’ı geleceğe taşımak ve özlenen günlerine kavuşturmak için Serdal Adalı önderliğinde donanımlı bir ekiple bir araya geldiklerini söyledi.

2009 yılında Massachusetts Institute of Technology bölümünde ekonomi doktorasını tamamlayan ve halen Chicago Üniversitesi’nde ekonomi profesörü olan Prof. Dr. Ufuk Akçiğit, Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı’nın yönetim listesinden yer alıyor.

Donanımlı bir ekiple bir araya gelerek Beşiktaş’ı geleceğe taşımak için el ele verdiklerini ifade eden Akçiğit, açıklamasında şunları söyledi; “Hedefimiz Beşiktaşımızı tüm camianın özlediği güzel günlere kavuşturmak. Özellikle spor kulüplerinin yaşadığı ekonomik sorunları iyi biliyoruz ve bu konuyu önceliklendiriyoruz. Amacımız gereksiz harcamaları kısmak ve gerçekleştireceğimiz projelerle Beşiktaş’ın gelirlerini artırarak kulübümüzü finansal açıdan düzlüğe çıkarmaktır. Yapabileceklerimizi, projelerimizi hayata geçirmek için önce kulübün mevcut mali durumuna hakim olmamız gerekiyor. Seçimi kazandıktan sonra yoğun bir çalışmayla mali portreye hakim olup projelerimiz konusunda kolları sıvayacağız. Başkanın camiamızla paylaştığı ileri görüşlü projeleri var, bunların ivedilikle hayata geçip kulübümüzün kalkınması için elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.