Öne Çıkanlar galatasaray tsk istanbul sakarya Gara ihracat iran imf azerbaycan AB nato ak parti

Şampiyon Galatasaray!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda Ankaragücü’nü 4-1 mağlup ederek sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Galatasaray'ı galibiyete ve şampiyonluğa taşıyan golleri 7 ve 38. rakikalarda Icardi, 73. dakikada Barış Alper Yılmaz ve 78. dakikada Sergio Olivera attı. Ankaragücü'nün tek sayısını ise Milson kaydetti. 

Galatasaray bu zafer ile şampiyonluk sayısını 23'e çıkardı. Teknik direktör Okan Buruk ise Galatasaray’da daha önce futbolcu olarak 7 kez yaşadığı şampiyonluk sevincini hoca olarak geldiği ilk sezonda da yaşadı. 

Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, şampiyonluğun ardından ilk açıklamalarını yaptı.

"Duygusal bir an yaşıyorum. Galatasaray Teknik Direktörü olarak ilk senemde şampiyonluk yaşıyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Hep bizi desteklediler. Biz de onlar için sahada savaştık. Çok mutluyuz. İnşallah önümüzdeki sene devamı gelir." 

"Çok farklı bir duygu. O yüzden bunu yaşatan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çok büyük, çok önemli oyuncularımız var. Taraftarlarımızla birlikte bunu yaşattılar. Bana nasip oldu. İnanılmaz büyük bir mutluluk. Hep beraber çok emek verdik. Kutlamak taraftarımızın hakkı. Ligi önümüzdeki hafta derbiyi kazanarak bitireceğiz. Tek hedefimiz bu." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.