Öne Çıkanlar abd cumhurbaşkanı erdoğan çin pkk bugünün gündemi tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gündem özeti AİLE ırak Pandemi gündem başlıkları

Bakan Yerlikaya: 3 Terör Örgütü Mensubu Teslim Oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından 3 terör örgütü mensubunun daha daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu. 

Sosyal medya hesabından terör örgütünün Irak’ın kuzeyi ve Suriye’deki yapılanması içinde faaliyet yürüten 3 teröristin, ikna çalışmaları sonucu teslim olduğunu sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Yerlikaya; "Son 2 ayda güvenlik güçlerimize TESLİM OLAN terörist sayısı 32 oldu.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce yürütülen ikna çalışmaları sonucunda 3 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerimize teslim oldu.

Teslim olan örgüt mensupları, terör örgütünün Kuzey Irak ve Suriye’deki yapılanması içerisinde faaliyet yürütüyordu. Terörle mücadelenin her alanında görev alan kahramanlarımızı tebrik ediyorum. 

Bilinsin ki...terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek!" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.