Öne Çıkanlar meb adana cumhurbaşkanı erdoğan haberleri KPSS TOGG tesk genel başkanı bendevi palandöken ayhan barut bendevi palandöken gündem özeti Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kanyon gazi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Gençlik Sarayı’nda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından Gençlik Sarayı’nda resmî törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in tören alanındaki yerlerini almasının ardından iki ülke millî marşları çalındı, iki lider daha sonra tören kıtasını selamladı.

Tören sonunda heyetlerin takdiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, baş başa görüşmeye geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılama töreni öncesinde eski Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in kabri, Azerbaycan Şehitliği ve Türk Şehitliği'ni ziyaret ederek çelenk bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.