Öne Çıkanlar Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer mahmut tanal haberleri ocak eğitim Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu avro ne kadar numan kurtulmuş Sendikal Haklar muhalefet sayesinde paris cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma’nın 184’üncü Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Jandarma Genel Komutanlığının 184'üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımda "Milletimizin huzur ve güvenliğinde hayati bir rol üstlenen Jandarma Genel Komutanlığının 184’üncü kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, fedakârca görev yapan tüm Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.