Öne Çıkanlar Covid19 ANTALYA istanbul COVID19 aşısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İçişleri Bakanı Süleyman Soylu KPSS enflasyon çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı berat albayrak fenerbahçe Doç. Dr. Nedim Urhan

Diyanet İşleri Başkanlığı Görüntülere İlişkin İnceleme Başlatıldığını Açıkladı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Malatya’da bir camide çekildiği anlaşılan ve sosyal medya mecralarında paylaşılan görüntülere ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı. 

Diyanet İşleri Başkanlığı, Malatya’da bir camide çekildiği anlaşılan ve sosyal medya mecralarında paylaşılan görüntülere ilişkin açıklamada bulundu. 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle; 

"Malatya’nın Hekimhan İlçesi’ndeki Köprülü Mehmet Paşa Camii’nde çekildiği anlaşılan ve sosyal medya mecralarında paylaşılan cami adabına uygun olmayan görüntülere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur:

Söz konusu yakışıksız videonun, caminin halılarının değiştirildiği 30 Haziran 2019 tarihinden önce çekildiği anlaşılmıştır.

Cami mehabetini rencide eden görüntülere ilişkin Başkanlığımız tarafından inceleme başlatılmıştır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.