Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pkk

“Hükûmet ve Devlet Olarak Teröre Karşı Çok Etkin Ve Başarılı Bir Mücadele Yürütüyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik Mensupları ile İftar Programı’nda yaptığı konuşmada, “Hükûmet ve devlet olarak teröre karşı çok etkin ve başarılı bir mücadele yürüttük, yürütüyoruz. Terörü kaynağında yok etme stratejimizin meyvelerini sınırlarımız içinde ve hudutlarımız dışında topluyoruz. Kesintisiz süren operasyonlarımız sayesinde bölücü terör örgütünü bitme noktasına getirdik” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda düzenlenen iftar programında Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile bir araya geldi.

Konuşmasının başında katılımcıların Ramazan ayını tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ve Türk demokrasisisin bugün ulaştığı yüksek seviyelerde, güvenlik güçlerinin emeğinin ve mücadelesinin çok büyük katkıları olduğunu söyledi.

Tüm güvenlik güçlerine teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siyaset üstü görmemiz gereken bir diğer konu da terör belasıdır. PKK’sından FETÖ’suna, DEAŞ’ından DHKPC’sine hiçbir ayrım yapmadan tüm terör örgütleri, milletimizin düşmanıdır” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’NİN VE BÖLGENİN GELECEĞİNDE TERÖRE YER OLMADIĞINI, DOST-DÜŞMAN HERKESE GÖSTERECEĞİZ

Hükûmet ve devlet olarak teröre karşı çok etkin ve başarılı bir mücadele yürüttüklerini, yürütmeye de devam edeceklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Terörü kaynağında yok etme stratejimizin meyvelerini sınırlarımız içinde ve hudutlarımız dışında topluyoruz. Kesintisiz süren operasyonlarımız sayesinde bölücü terör örgütünü bitme noktasına getirdik. Suriye ve Irak’taki harekâtlarımızla da DEAŞ ve PKK-YPG terör örgütlerini sınırlarımızdan uzaklaştırdık. Attığımız bu olumlu adımları inşallah azimle sürdüreceğiz.”

Türkiye’nin ve bölgenin geleceğinde teröre yer olmadığını, dost-düşman herkese göstermekte kararlı olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son seçimlerle birlikte bu kararlılığımız daha da perçinlenmiştir. Geçmişte olduğu gibi Türkiye’nin siyasetini, ekonomisini, diplomasisini terör örgütleri vasıtasıyla dizayn etmeye çalışanlar, inşallah emellerine ulaşamayacaklar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.