Öne Çıkanlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hatay vakıfbank binali yıldırım Maske ihracat filistin trump chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Kudüs vodafone CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan

Milli Savunma Bakanı Güler, Yunanistan Mevkidaşı Dendias ile Telefonda Görüştü

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias’ın yeni görevlerinden dolayı birbirlerini tebrik ederek başarı dileklerini ilettiği görüşmede, iki ülke ilişkilerindeki olumlu gündemin devam etmesi ve diyalog kanallarının açık tutulmasının önemi vurgulandı.

Ayrıca iki Bakan, Güven Artırıcı Önlemler Toplantılarının yeniden başlaması ve bununla ilgili ayrıntıları NATO Vilnius Zirvesi sırasında görüşme konusunda mutabık kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.