Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak cumhurbaşkanı erdoğan AİLE gündem özeti Prof. Dr. Nevzat Tarhan sinema Kudüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

MSB: Yunanistan, İran ve Suriye Sınırlarında 3 Terörist Yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, ülkemizden Yunanistan’a, İran ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1’inin PKK/PYD/YPG, 1’inin DEAŞ ve 1’inin de FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlenen 3 kişinin yakalandığını duyurdu. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Hudutlarımızın güvenliği için yasa dışı geçişlerle mücadelemiz sürüyor. Hudut kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a, İran ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 şahsı yakaladı. Yapılan incelemede şahıslardan 1’inin PKK/PYD/YPG, 1’inin DEAŞ ve 1’inin de FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.