Öne Çıkanlar euro tmo Koronavirüs suriye TÜSAD Kanal İstanbul Hakkari seçim abd Kocaer Çelik Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay

MHP’den İyi Parti’ye ‘Cukka’ Yanıtı

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, İYİ Parti’den gelen “cukka ittifakı” eleştirisine, “Kendi çöküşlerine gitmenin hezeyanı içinde hareket ediyorlar” yanıtını verdi.

Depboylu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Meclis Başkanlığına sundukları Ruh Sağlığı Yasa Teklifi hakkında bilgi verdi. Depboylu, ruh sağlığı yasasına acilen ihtiyaç olduğunu söyledi. Ruh Sağlığı Yasası isteyen Depboylu, “Türkiye ruh sağlığı profili çalışmasında ruhsal sorunu olan kişilerden, tedavi olmak üzere yüzde 14’ünün herhangi bir uzmana başvurduğu saptanmıştır” dedi.

Bir basın mensubunun, “Sayın Semih Yalçın’ın İYİ Parti ile ilgili bazı açıklamaları olmuştu. İYİ Parti’den bir açıklama geldi. 'Cumhur değil cukka ittifakı' deniyor, ne dersiniz?” sorusuna Depboylu, “Öncelikle yaptıkları tüm bu beyanlar nedeniyle kendilerini hadsizlikle ben de suçluyorum. Nihayetinde kurulan ittifaka bu kadar kin duymalarının sebebini kendi çöküş süreçlerini görmelerine bağlıyorum. Aynı zamanda kendileri iddia ettikleri gibi bir suçlamayı aslında MHP’yi çökertmeye çalışarak yani bu tür girişimlerde bulunarak kendi girişimlerinin de başarısızlığa uğramış olmalarından kaynaklanan hezeyanlarına atfediyorum.Bence bundan sonra kendilerinin de gidişatı bellidir. Konuşurken dikkatli olmalarını öneriyoruz.Kendi çöküşlerine gitmenin hezeyanı içinde hareket ediyorlar.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.