Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis zorlu psm demet akalın Aleyna Tilki gülben ergen Sertab Erener ermenistan tarkan Ebru Gündeş

Başkan Yardımcısı Azime Kocacık’ın En Mutlu Günü

Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Azime Kocacık, avukat kızını görkemli bir düğünle dünya evine yolcu etti… Çok sayıda davetlinin katıldığı masal tadındaki törende genç çiftin nikahını, Belediye Başkanı Soner Çetin kıydı.

Adana siyasetinin tanınmış isimlerinden olan ve Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini de sürdüren, Azime Kocacık ile eşi İbrahim Kocacık’ın güzel güzel kızları Avukat Dilara Kökten, Nuran ile Tansel Kökten çiftinin başarılı oğulları Avukat Ozan Kökten ile dillere destan bir düğünle hayatını birleştirdi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in nikahlarını kıydığı, İYİ Parti Milletvekili Metanet Çulhaoğlu ve gelinin arkadaşı Şebnem Atıcı’nın da nikah şahitliği yaptığı merasimde, davetliler de rüya gibi bir düğün törenine tanıklık etti. Divan Otelde gerçekleşen düğün törenine, ülke siyasetinin ve bürokratlarının önemli isimleri katıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tebrik mesajı gönderdiği düğüne, ayrıca İYİ Parti Genel Başkan yardımcıları Berra Sukas ile Ayşe Sibel Yarıkömeroğlu, Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, 21. Dönem Osmaniye Milletvekili Birol Büyüköztürk, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İYİ Parti’nin İl ve İlçe Teşkilatları ile çok sayıda davetli katıldı.

Masal tadında geçen ve konukların güzel dakikalar yaşadığı mutlu günde, Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Azime Kocacık duygu dolu anlar yaşadı. Kocacık, 3 çocuğunu Cumhuriyet ilkelerine bağlı, vatansever ve Atatürk sevdalısı, ülkesini ve milletini önemseyen örnek bireyler olarak yetiştirdiğini söyleyerek, şimdi gelin olan kızı Dilara Kökten’den de aynı düşünceyle çocuklarını yetiştirmesini öğütlediğini belirtti.

Görkemli geçen gecede konuklarla yakından ilgilenen genç çiftin heyecanına ortak olan ve nikahlarını kıyan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çiçeği burnunda olan gelin ve damada mutluluklar diledi. Düğünde renkli dakikalar yaşayan ve dünya evine giren Dilara ve Ozan Kökten çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu. Avukatlık mesleğini başarılı bir şekilde yürüten, bunun yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de uğraşan, kadınların üretimde ve yaşamın her yerinde olmasını sağlamaya çalışan Güneşin Kadınları Kooperatifinin Başkanlığını da yapan Dilara Kökten, annesi gibi ilerde siyasette başarılı bir isim olmayı hedefliyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.