Öne Çıkanlar Covid19 bugünün gündem başlıkları çin binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin

Başkan Ayşe Ünlüce’den İlk Güne Renkli Başlangıç

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, başkanlığının ilk mesaisine seçim kampanyası boyunca onu yalnız bırakmayan ve sürecin simgelerinden olan üstü açık vosvos ile gitti.

Eskişehir’in ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’den görevi devralmasının ardından başkanlık mesaisine renkli bir başlangıç yaptı.

Başkan Ünlüce, başkanlığının ilk gününde büyükşehir belediye binasına makam aracı yerine seçim kampanyası süresince onu yalnız bırakmayan ve sürecin simgelerinden olan vosvos ile geldi. İkametinden ailesinin el sallayarak uğurladığı Ünlüce, üstü açık vosvos ile geldiği belediye binası önünde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Vatandaşların tebriklerini ileterek başarılar dilediği Ünlüce, “Bu seçimi hep beraber kazandık. Eskişehir kazandı. O nedenle Eskişehir için çok çalışacağız. Sizlerin sevgisi ve desteğiyle her sorunun üstesinden geleceğiz.” dedi.

Vatandaşlarla gerçekleşen sıcak ve samimi sohbet sonrası Ünlüce, belediye personeli tarafından karşılandı. Ünlüce daha sonra başkanlık makamına geçerek çalışmalarına başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.