Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

Cumhuriyet Turnuvası’na Görkemli Açılış

Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen Sporun Gülen Yüzü 29 Ekim Cumhuriyet Futbol Turnuvası başladı. U 12 kategorisinde düzenlenen turnuvanın açılış maçını Adana Demirspor ve Çukurova Demirorduspor takımları oynadı. İlk maçın başlama vuruşunu Başkan Soner Çetin yaptı.

Gündüz Tekin Onay Tesislerinde düzenlenen açılış törenine turnuvada yer alan 19 takımın sporcu, teknik heyet ve başkanları katıldı. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Açılış konuşmasını yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, turnuvaya katılan kulüp yöneticilerine teşekkür etti, takımlara başarılar diledi. Gençlerin spor yapması için tüm desteği verdiklerini belirten Başkan Soner Çetin, gençlere spor yapmaya devam etmelerini önerdi. Başkan Soner Çetin, amatör kulüplerin gençlerin spor yapmasına imkan sağladığı için önemli bir görev üstlendiğini de vurguladı.

Amatör spor kulüplerine destek vermeye devam edeceklerini de belirten Başkan Soner Çetin, kısa zaman içinde tüm kulüplere yeni sezon malzeme yardımının gerçekleştirileceğini müjdeledi. Başkan Soner Çetin, “Her yıl kulüplerimize destek sağlıyoruz. Bu sezon da kulüplerimize destek vereceğiz. Biliyorsunuz Çukurova Belediyesi ilk kez biz salon sporlarına da malzeme desteği sağlayan belediye olmuştu. Bu anlayışımız diğer belediyelere de örnek oldu” dedi.

Sporun Gülen Yüzü 29 Ekim Cumhuriyet Futbol Turnuvasına katılımın çok fazla olduğunu ifade eden Başkan Soner Çetin, turnuvaya gösterilen bu ilginin kendisini mutlu ettiğini kaydetti.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan da böyle bir turnuvaya öncülük ettiği için Başkan Soner Çetin’e teşekkür etti. Başkan Soner Çetin’in amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olduğunu vurguladı. Ahmet Bozan, konuşmasını sporculara başarı dileyerek ve Başkan Soner Çetin’e teşekkür ederek bitirdi.

TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz ise konuşmasında düzenlenen turnuva dolayısıyla Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti. Akif Oflaz, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

Konuşmaların ardından turnuvaya katılan tüm takımlara turnuvanın anısına kupa, sporculara da madalyaları verildi. Başkan Soner Çetin, “Bu da gösteriyor ki bu turnuvada yenilen ve yenen yok. Herkes şampiyon” ifadesini kullandı.

Daha sonra turnuvanın ilk maçında Adana Demirspor ve Çukurova Demirorduspor takımları karşılaştı. Karşılaşmanın başlama vuruşunu Başkan Soner Çetin yaptı.

Açılış törenine ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, İl Hakem Kurulu Başkanı Burak Cem Tahiroğlu, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, kulüp temsilcileri ve sporcuların aileleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.