Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel Hayatını Kaybetti

Bir süredir tedavi gören Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel hayatını kaybetti. 

Söke Belediye Başkanlığı yaptığı paylaşımda; "Bir süredir tedavi gören Belediye Başkanımız Levent Tuncel sabaha karşı saatlerde evinde hayatını kaybetmiştir. Başımız sağolsun... (Cenaze töreni ile ilgili bilgiler daha sonra duyurulacaktır)" denildi. 

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan sosyal medya hesabından vefat haberini duyuran paylaşımında; "Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’i kaybettik. Devri daim olsun. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'dan başsağlığı mesajı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yayımladığı mesajında; "Söke Belediye Başkanımız Sn. Levent Tuncel'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim." ifadelerini kullandı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den başsağlığı mesajı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel sosyal medya hesabından yaptığı mesajda; "Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel'in vefat haberinin üzüntüsünü yaşıyorum. Başkanımıza Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay'dan Başsağlığı mesajı

 Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay sosyal medya hesabından yaptığı başsağlığı mesajında; "Söke Belediye Başkanımız Sn. Levent Tuncel'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Başkanımıza Yüce Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, Sökeli hemşehrilerime ve Cumhuriyet Halk Partimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı. 

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'dan Başsağlığı mesajı

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.