Soner Çetin’e Kuvayi Milliye Desteği

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kuvayi Milliye Derneği Adana Şubesi’ni ziyaret ederek, gazilerle ve yakınlarıyla bir araya geldi. Başkan Soner Çetin, kendi ailesinin de Kuvayi Milliye geleneğinden geldiğini belirterek, seçimde tüm Kuvayi Milliyecilerden destek istedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kuvayi Milliye Derneği’ni ziyaret edip, İl Başkanı Ali Okur ve dernek üyeleriyle sohbet etti.

Kuvayi Milliye Derneğinde büyük ilgi ve coşkuyla karşılanan Başkan Soner Çetin, burada yaptığı konuşmada, “Bugünlerde çok mutluyum. Gerçek dostlarımı bizi yalnız bırakmayan dostlarımı görüyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk vatanı kurtarmak için Samsun’a çıktığında yanında sadece birkaç arkadaşı vardı. Ama sonra tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Emperyalizme karşı büyük bir mücadele verdi ve ülkeyi kurtardı. Hepsini rahmetle anıyorum. Sizler gibi derneklere büyük saygı duyuyorum” dedi.

Kendisinin de Kuvayi Milliyeci bir dedenin torunu olduğunu ve bundan gurur duyduğunu anlatan Başkan Soner Çetin, “1923’te dedemin de kurucusu olduğu CHP’nin bir mensubuydum daha düne kadar. Ancak CHP’nin bugünkü basiretsiz yöneticileri bizi kumpasla partiden attılar. Ama İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bize partisinin kapasını açtı. Bize Çukurova’nın altın çağını yaşatmak için bir fırsat verdiler. Sizler gibi çok değerli dostlarımız ve hemşehrilerimiz sayesinde bugün ben çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin yerel seçimlerin farklı bir özelliği olduğunu vurguladığı konuşmasına şöyle devam etti:

“Yerel seçimlerin farklı bir özelliği vardır; partiden ziyade adayın şahsı ve projeleri önemlidir. Adana bu konuda çok değişik sınavlar vermiştir. 25 yıl Adana’yı yöneten Aytaç Durak değişik partilerden 5 kez seçim kazanmıştır. Demek ki Adana halkı partiye değil adaya oy veriyor. Bugün birileri şımarıklık yapıyor, Çukurova CHP’nin kalesi diyor. Zaten kale olduğunu düşündükleri için bizi harcadılar. Kendilerine yakın birini aday yapmak istediler. Çünkü bu kardeşiniz hayatı boyunca kimsenin adamı olmadı, halkın adamı oldu. Şimdi kale dedikleri yerde MHP adayı Hüseyin Sözlü 2014’te CHP adayının çok üstünde oy aldı. Hani Çukurova kaleydi? Bu şımarıklıktır. Çukurova halkına hakarettir.

Türkiye ittifakı ya da kent uzlaşısı diyorlar ya bunu tam da biz gerçekleştiriyoruz. AK Parti’ye, MHP’ye, CHP’ye, DEM Parti, Zafer Parti, Demokrat Parti ve diğer partilere gönül vermiş hemşehrilerimiz hangi partiden aday olursa olsun bizim oyumuz Soner Çetin’e diyorlar. Çünkü yerel seçimlerde partiye bakılmaz. Adama göre oy kullanılır.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.