Öne Çıkanlar CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer eğitim 2016da türkiyeyi neler bekliyor kaç para sosyal yardım yapıldı kaç kişiye sosyal yardım yapıldı sosyal yardım fetö diyarbakır il jandarma komutanlığı aşk düeti ocak 06 BY 6182 AHEF Genel Sekreteri Dr. Gökhan Erdoğan

Gündemde Bugün-18 Mart 2019 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı dolayısıyla bütün yurtta ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Törenler düzenlenecek.
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Stadyumu'nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin  104. Yılı Törenine, Troya Müzesi Açılışına, Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı Törenine katılacak, 1915 Çanakkale Köprüsünü Ziyaret ve Çelik Şaft Montajının Yapılacağı Yere Bağlantı (Saat:11.00-13.00-14.30-16.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da  Şehit ve Gazi Aileleri ve STK'lar ile Biraraya gelecek ve Büyük Hatay Buluşmasına katılacak. (Saat:10.00-17.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Törenine katılacak. (Saat:11.30)

BAKAN PAKDEMİRLİ KATAR'DA

-Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Doha’daki Askeri Üssümüzü Ziyaret edecek. (Saat:14.00)

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZTRAK ANKARA'DA

-CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı İstatistiklerle Yaşlılar ve Şubat ayı Konut Satış İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Ocak ayına ilişkin Uluslararası Yatırım Pozisyonunu ve Konut Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Riva'daki tesislerde bir basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.30)

-A Milli Takım, Arnavutluk ve Moldova maçlarının hazırlıklarına Riva'da basına açık olarak yapacağı antrenmanla başlayacak. (Saat:18.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.