Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs rusya abd chp Pandemi Covid19 tbmm vakıfbank gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

Ergüzel: Halk Zor Günler Geçiriyor!

Adaletin Aydınlığı Partisi (AAP) Genel Başkanı Altuğ Ergüzel, ülkenin sosyal, siyasal ve ekonomik durumu hakkında sert eleştirilerde bulundu. Ergüzel, hükümetin vatandaşları ekonomik krizle baş başa bıraktığını belirterek, son zamanlarda artan market fiyatlarının vatandaşların cebini adeta boşalttığını dile getirdi.



Vatandaşların zor günler geçirdiğini vurgulayan Ergüzel, market fiyatlarının her geçen gün etiket değiştirdiğini, ancak denetlemelerin yeterince yapılmadığını öne sürdü. İktidarın vatandaşları bu şekilde ekonomik sıkıntılar içinde bıraktığını belirten Ergüzel, hükümetin acilen adımlar atması gerektiğini ifade etti.

Son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntıların yanı sıra, sosyal ve siyasal alanda da sorunların arttığını savunan Ergüzel, hükümetin bu konularda da gerekli adımları atmamasını eleştirdi. Vatandaşların taleplerine kulak verilmediğini belirten Ergüzel, adaletin sağlanması ve ülkenin daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemesi için acil önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı. Adaletin Aydınlığı Partisi olarak, halkın sesi olmaya devam edeceklerini ifade eden Ergüzel, iktidarı daha duyarlı ve sorumlu bir tutum sergilemeye davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.