Öne Çıkanlar azerbaycan diyarbakır Kent Ayyuka eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

Gündemde Bugün-22 Haziran 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal İlçe Mitingi, Maltepe İlçe Mitingi, Ataşehir İlçe Mitingi, Üsküdar İlçe Mitingi, Sarıyer İlçe Mitingi, Gaziosmanpaşa İlçe Mitingi ve Beyoğlu ilçe Mitingi düzenleyecek. (Saat:12.00-13.00-14.30-16.00-17.30-19.00-20.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Menderes'te Turkcell Veri Merkezi Açılış Programına, Menderes Tekeli Köyü'nde Yörük Şöleni Programına katılacak, Efeler Atatürk Kent Meydanında Aydın mitingi ve Ayrancılar Kapalı Pazar yerinde İzmir Mitingi düzenleyecek. (Saat:14.30-15.30-18.00-20.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tokat Grand Ali'n Hotel'de STK Temsilcileri ve Muhtarlarla Toplantı yapacak. (Saat:14.00)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL VE DENİZLİ'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, TOBB Plaza İstanbul Binası'nda TOBB E-İhracat Lansmanına ve Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda Denizli  Büyükşehir Belediyesi Halkdansları Topluluğu Yılsonu Gösterisine katılacak. (Saat:12.00-21.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İscehisar Programı ve Uzun Çarşı'da Esnaf ziyaretinde bulunacak. (Saat:14.00-15.00)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Tandoğan Meydanında Ankara Mitingi düzenleyecek ve Halk TV-Uğur Dündar İle Halk Arenası programına katılacak. (Saat:18.00-21.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Kültürel İstihdam Verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Mayıs ayı Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Rusya'nın ev sahipliğinde yapılan 2018 FİFA Dünya Kupası D Grubunda Nijerya-İzlanda, E Grubunda ise Brezilya-Kosta Rika ve Sırbistan-İsviçre maçları oynanacak. (Saat:18.00-15.00-21.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.