Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır terörist Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu chp niğde milletvekili ömer fethi gürer bbp boyner

TOBB - MEYBEM Mesleki Yeterlilik Ve Belgelendirme Sınavı  Düzenlendi

İkinci El Araç Alım Satım Görevlisi Mesleki Yeterlilik Sınavı Düzenlendi. İkinci el araç alım satımı mesleki yeterlilik belgelendirme sınavı KTSO bünyesinde gerçekleştirildi.


Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) tarafından yürütülen mesleki yeterlilik belgesi sınavları bu hafta içi gerçekleştirildi.


İkinci el araç alım satım yapan firma sahipleri ve satış müdürleri için “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5” ve satış personeli için “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye 4” mesleki yeterlilik belgesi için 56 aday teorik ve pratik sınavlarda ter döktü.
 

Anahtar Kelimeler:
Mesleki Yeterlilik Belgesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.