Akşener'den Şehit Gaffar Okkan İçin Anma Mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şehit Ali Gaffar Okkan’ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; "Diyarbakır’ımızda tüm bölge halkının sevgisini ve saygısını kazanan; Milletine hizmet etmeyi en büyük davası olarak gören bir Emniyet Müdürü’ydü… Görevi başında şehit verdiğimiz Gaffar Okkan’'ı vefatının yıl dönümünde rahmetle anıyorum." dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şehit Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Akşener mesajında şu ifadelere yer verdi:  

"Diyarbakır’ımızda tüm bölge halkının sevgisini ve saygısını kazanan; Milletine hizmet etmeyi en büyük davası olarak gören bir Emniyet Müdürü’ydü… Görevi başında şehit verdiğimiz #GaffarOkkan’ı vefatının yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Mekânı cennet, ruhu şad olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.