Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır terörist Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bbp boyner abd

"İstedikleri Kadar Kur Silahı Kullansınlar, Bunların Hiçbirisinin Bize Tesiri Olmaz"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İstedikleri kadar kur silahı kullansınlar, bunların hiçbirisinin bize tesiri olmaz. Bizdeki zırh farklı bir zırhtır. Onun içinde istediklerini elde edemiyorlar, edemeyecekler” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Başakşehir 4. Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı. Kongrede bir konuşma yapan Erdoğan, AK Parti’nin yorulmasını, tökezlemesini, pes etmesini bekleyenlerin şimdiye kadar hep hüsrana uğradığını dile getirerek, “Bizim saldırılar karşısında geri adım atacağımızı, yılacağımız düşünenler yanılmaktan bir türlü usanmadılar” ifadelerini kullandı. Erdoğan, AK Parti’yi engellemek için ilke, ahlak, değer ne kadar kutsal varsa hepsini ayaklar altına alanları bugüne kadar bozguna uğrattıklarını, bundan sonra da bozguna uğratacaklarını söyledi.

“GECİKMENİN BEDELİNİ ÖDEDİK”

Kanal İstanbul projesine de bu yıl içinde süratle başlayarak Karadeniz’i Marmara Denizi’ne bağlayacaklarını dile getiren Erdoğan, “Bak bu gecikmenin bedelini gördünüz değil mi? Ne oldu gecikmenin bedeli, işte bir gemi geldi buyurun yalıya girdi.  Gecikmenin bedelini ödedik. Şu ne der bu ne der gerek yok. Biz ne deriz buna bakacağız. Süratle Kanal İstanbul’u da inşallah bu yıl içerisinde başlayıp süratle bitirip buralar bambaşka olacak” açıklamalarında bulundu.

“İSTEDİKLERİ KADAR KUR SİLAHI KULLANSINLAR, BUNLARIN HİÇBİRİSİNİN BİZE TESİRİ OLMAZ”

Dünyanın birçok ülkesinde Türkiye’nin projeleri, başarıları, diplomatik ve askeri zaferlerinin konuşulduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nasıl meyve veren ağaç taşlanırsa elbette bizim iftihar tablomuzu çekemeyenlerde çıkıyor” açıklamalarında bulundu. Dünyanın en kanlı terör örgütlerinin üzerlerine salınmasının, kur silahı ile Türkiye’nin ekonomisinin hedef alınmasının sebebinin bu olduğunu söyleyen Erdoğan, “Şimdi burada bir şey söylüyorum. İstedikleri kadar kur silahı kullansınlar, bunların hiçbirisinin bize tesiri olmaz. Bizdeki zırh farklı bir zırhtır. Onun içinde istediklerini elde edemiyorlar, edemeyecekler. Türkiye, bağımsızlık mücadelesini başarıyla vermiştir, vermeye devam edecektir” diye konuştu.

“BU KOMŞULAR BİZİ MÜLK SAHİBİ YAPTILAR”

Göreve geldiklerinde dost ülkelerden silahlı insansız hava aracı ile insansız hava aracı almak istediklerini ama ‘Kongreden izin çıkmadı’ denilerek verilmediğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ama bu komşular bizi hamdolsun mülk sahibi yaptılar. Şimdi silahlı insansız hava aracıda üretiyoruz, insansız hava aracıda üretiyoruz. Şimdi onların çok daha üst kademe olanlarını da Allah’ın izni ile üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.