Sen Sağ Ben Selamet 16 Aralık’ta Vizyonda

Marmaris koylarında çekimi yapılan yılın iddialı yapımlarından Sen Sağ Ben Selamet filminin fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen film 16 Aralık’ta vizyona girecek.

Başrollerini Ufuk Özkan, Burçin Bildik ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı Sen Sağ Ben Selamet filminin yazarlığını ve yönetmenliğini, Sağ Salim Serisi, Yusuf Yusuf ve Aşk Yeniden’den tanıdığımız Ersoy Güler üstleniyor.



Filmin Konusu

Aynı yöne giden üç kaçağın yolunun sık sık kesişmesini konu alan filmde, cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas kapalı cezaevine götürecek nakil aracı, Selamet’i de memleketine bırakacaktır. Bu yolun karşı yönden gelen bir başka yolcusu da Goril Behlül'dür.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.