Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır terörist Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu chp niğde milletvekili ömer fethi gürer bbp boyner

Ronaldinho Uruguay Ligi'ne Transfer Oldu

Brezilya’lı Yıldız Futbolcu Ronaldinho Gaucho Uruguay 1. Futbol Ligi ekiplerinden Racing Club de Montevideo’ya transfer oldu.

Racing Club de Montevideo'nun sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından yapılan açıklamaya göre, 35 yaşındaki Ronaldinho ile 2016'nın temmuz ayına kadar anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Bu sezon başında Kamerunlu yıldız golcü Samuel Eto'o'yu transfer eden Süper Lig temsilcisi Antalyaspor'un transfer listesinde, Ronaldinho'nun da yer aldığı öne sürülüyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.