Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bbp boyner thy Prof. Dr. Ali Yakıcı TOGG 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Anavatan Lideri Çelebi; Çözümü Konuşalım Biz Olalım Artık

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, "Kınamak lanet yağdırmak çözüm değil, bu vatan bizim, bu canlar bizim. bizim olanlar için biz olmayı başarmalıyız artık. Bırakalım bu şacma sapan göndermeleri bu yangına bir damla su taşıyacak herkes, hepimiz bir araya gelmeliyiz el ele verelim ve çözümü konuşalım." dedi.  

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Hakkari ili Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Askerlerimiz için taziye mesajı yayınladı.

 "İçimiz yanıyor,içimiz kan ağlıyor bu kahrolası bu terör belası canımıza yetti artık. Kınamak lanet yağdırmak çözüm değil,bu vatan bizim,bu canlar bizim.bizim olanlar için biz olmayı başarmalıyız artık.bırakalım bu şacma sapan göndermeleri bu yangına bir damla su taşıyacak herkes ,hepimiz bir araya gelmeliyiz el ele verelim ve çözümü konuşalım. Bu verdiğimiz canların vebalı hepimizin üzerinde.Bu canlar toprağa düşerken siyasetçi olarak hiç birimizin aldığı nefes helal değildir, bu işin iktidarı muhalefeti yoktur vebal ve günah hepimizindir. Çözüm milli ruhun ortak irade ile tecellisinde bir olalım BİZ OLALIM artık." dedi.

Çelebi ayrıca;  Hakkari Şemdin’lide toprağa düşen 8 şehidimize yüce Allah’tan rahmet Türk silahlı kuvvetlerimize baş sağlığı ve sabır diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.