Bir acayip eylem: Teröristler doğum yapacak kadını indirip ambulansı kaçırdı

ANKARA (ANKA) – Bölücü teröristler doğum yapacak bir hastayı taşıyan ambulansı, hasta ve yakınlarını indirdikten sonra kaçırdı.

TSK’nın internet sitesinden verilen bilgiye göre Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist dün Erzurum Tekman’da, doğum yapacak bir hastayı, Tekman Devlet Hastanesine götüren 112’ye ait ambulansı durdurdu. Hasta ve yakınlarını indiren bölücü teröristler, iki sağlık personelini ambulansla birlikte kaçırdı. Söz konusu kaçırılan şahıslar ambulans ile birlikte, bu gece saat 4.00’da, Varto-Hınıs karayolunda serbest bırakıldı.

Bu sabah saat 7.00’de Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Şırnak Silopi ilçesi Aksu Köyü mülki sınırları içerisinde, Silopi Elektrik Üretim A.Ş.’ye ait yedi araç yakıldı. Olay yerine Jandarma Unsurları sevk edildi.

Dün akşam Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist Diyarbakır-Bingöl kara yolunu, Diyarbakır / Kocaköy Tepecik Mahallesi bölgesinde kesti, durdurulan iki araçtan biri yakıldı, bir araç ise gasp edildi.

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist, Lice-Hani kara yolu, Diyarbakır / Hani İlçesi Serenköy Mahallesi bölgesinde yol kesti. Teröristler yoldan geçen iki aracı yaktı, olay yerinden kaçan bir araca ise tabanca ile ateş açıldı.

Mardin Nusaybin’de Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist, Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 70’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı hudut unsurlarına silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup, Van / Başkale ilçesi Sallıdere Mahallesi bölgesinde, Meydan Hudut Karakol Komutanlığına erzak götüren bir kamyonu durdurdu, şoförün el ve ayağını bağlayan, araca ait ruhsat ve şahsa ait kimlik belgesini alan teröristler aracı gasp etti.

23 Temmuz günü ise Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist, Hakkâri Merkez’de Güvenlik Güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir başka grup terörist ise 20 Temmuz günü öğle saatlerinde Muş / Bulanık’ta, arızadan dönen Türk Telekom A.Ş. çalışanı bir kişiyi aracıyla birlikte kaçırdı. Bölücü Terör Örgütü mensupları, bu kişiyi üç gün alıkoyduktan sonra, 23 Temmuz 2015 günü öğle saatlerinde, Muş Varto İlçesi kırsalında serbest bıraktı.

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Osmaniye / Merkez İlçesi Küllü köyü kırsalında, tarlasında çalışmakta olan bir vatandaşa, tehdit edilmek suretiyle erzak temin ettirildi. (ANKA)

(HM/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.