Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bbp boyner thy Prof. Dr. Ali Yakıcı TOGG 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Gaziantep’te DEAŞ Mensubu 1 Terörist yakalandı

Suriye’den yasadışı yollarla Türkiye’ye gelip 13 Haziran günü Hatay’da yakalanan DEAŞ mensubu 5 intihar eylemcisi ile birlikte hareket eden 1 sahte kimlikli terörist Gaziantep’te yakalandı.

Gaziantep Valiliği yaptığı açıklamada 15 Temmuz günü etkinliklerin engellenmesi için  DEAŞ tarafından silahlı ve canlı bomba/intihar eylemi gerçekleştirileceği bilgisi üzerine yapılan çalışmalarda  “23.06.2017 tarihinde Suriye’den illegal yollardan ülkemize geçerken Hatay ilinde üzerinde canlı bomba yelekleri mevcut halde yakalanan DEAŞ terör örgütü mensubu 5 intihar eylemcisi ile birlikte hareket eden ve yakalanması mümkün olmayan 1 sahte kimlikli örgüt mensubu 13.07.2017 günü İlimizde yakalanarak gözaltına alınmıştır” dedi. Valilik açıklamanın devamında teröristin adli makamlarca tutuklandığını ifade etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.