Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan haberleri diyarbakır Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ almanya PENÇEKİLİT Operasyonu Erdoğdu YKS yunanistan afad Aşkın Bununla Ne İlgisi Var (Whats Love Got to Do with It) EYT

Gündemde Bugün-1 Şubat 2018 Perşembe

.TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Milletvekilleri ile Kahvaltıda bir araya gelecek, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde TÜGVA Gençlik Buluşmasına katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı ve Başbakan Binali Yıldırım'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:11.30-15.30-18.00-19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:19.00)

BAKAN ELVAN KONYA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde Bölgesel Kalkınma ve Üniversiteler Çalıştayı'na katılacak, Beyşehir Belediye Başkanlığını ve Beyşehir’deki Yerli Silah Sanayi Tesislerini Ziyaret edecek. (Saat:14.30-16.10-16.40) 

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA VE RİZE'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Wyndham Ankara'da Ankara Üniversitesi Uygulamalı Biilimler Fakültesi Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansına katılacak, Rize Valiliğini Ziyaret ve Kentsel Dönüşü.-Brifingi, Rize Belediye Başkanlığı'nı Ziyaret edecek, Dolgu Alanı incelemesi ve Rezerv Alanı İncelemesinde bulunacak. (Saat:09.00-13.30-14.00-15.00-16.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA 

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Akalın Konferans Salonu’nda Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü protokolü imza törenine katılacak. (Saat:11.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler görüşülüyor. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonu’nda, Prof. Dr. Rüstem Cangi / Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi,  İzmir Ticaret Borsa Başkanlığı,  Denizli Ticaret Borsa Başkanlığı dinleniyor. (Saat:11.00)

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (Saat:14.30)

-KİT Alt Komisyonu’nda, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. görüşülecek. (Saat:14.30

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar ve CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek basın toplantısı düzenliyor. (Saat:13.00-14.00-14.30-15.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılına ait Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Sonuçlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final ilk maçında Atiker Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 21. haftasında Anadolu Efes, İspanya temsilcisi Valencia'yı konuk edecek, Fenerbahçe Doğuş ise deplasmanda Yunanistan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00-22.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.