Öne Çıkanlar recep tayyip erdoğan haberleri istanbul diyarbakır Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ Aşkın Bununla Ne İlgisi Var (Whats Love Got to Do with It) Erdoğdu Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş YKS PENÇEKİLİT Operasyonu Günnur Özsoy Dr. Elif Bademci Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Gündemde Bugün-3 Şubat 2018 Cumartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİTLİS VE BATMAN’DA

-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bitlis ve Batman 6. olağan il kongrelerine katılıyor. (Saat:12.00/15.00)

CHP KURULTAYI
-CHP’nin 36. Olağan Kurultayı Ankara (Arena) Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Kurultayın ilk gününde genel başkanlık seçimi yapılıyor. (Saat: 10.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti’nin Tekirdağ ve Balıkesir 6. olağan il kongrelerine katılıyor ardından illerin valiliklerini ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ediyor. (Saat: 13.00/14.30/16.00/17.30/18.15)

BAKAN ÖZLÜ ARDAHAN VE KARS'TA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Yanlızçam Kış Turizmi Merkezi Açılışına katılacak ve Yanlızçam Kış Turizmi Sosyal Tesisleri'nde Ardahan Çiçek Balı Coğrafi Tescil Belgesinin Verilmesi programına katılacak, Kars Valiliği'ni ve Evliya Camii (Ebul Hasan-ı Harakani Türbesi) Ziyaret edecek. (Saat:11.30-12.30-14.30-16.30)

BAKAN ARSLAN ARDAHAN VE kARS'TA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yalnızçam Koş Turizm Merkezi Açılışına katılacak, Kars Valiliği'ni ve Ebü'l Hasan Harakani Türbesi Ziyaret edecek. (Saat:11.30-14.30-16.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 20. haftasında Kardemir Karabükspor-Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği karşılaşmaları yapılacak. (Saat:13.30-16.00-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.