Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bbp boyner Prof. Dr. Ali Yakıcı TOGG Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ

Gündemde Bugün-5 Aralık 2020 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'den İlk Milli Helikopter Motorumuz TEİ-TS1400’ün Teslimi ve Tasarım Merkezi Açılış Töreni’ne ve Sarıkamış-Karakurt-Horasan Yolu Açılış Töreni’ne Canlı Bağlantı ile katılacak. (Saat:14.00-15.30)

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU KARS'TA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kars Valiliğini ziyaret ederek, Bakanlık tarafından Kars’ta yapılan ve yapımı planlanan çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirecek, Kars Lojistik Merkezinde incelemelerde bulunacak ve Sarıkamış'ta Sarıkamış-Karakurt-Horasan Bölünmüş yolunun açılış törenine katılacak. 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Azerbaycan ile Ermenistan arasında imzalanan ateşkes anlaşmasına yönelik yansımalar takip ediliyor, 

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 11. haftasına Göztepe-Hes Kablo Kayserispor, Gençlerbirliği-Aytemiz Alanyaspor, Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir, İttifak Holding Konyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Galatasaray-Atakaş Hatayspor maçlarıyla devam edecek. (Saat:13.30-13.30-16.00-16.00-19.30)

-TFF 1. Lig'in 12. haftasına Giresunspor-Eskişehirspor, Beypiliç Boluspor-Altay, Menemen Spor-Royal Hastanesi Bandırmaspor maçlarıyla devam edeilecek. (Saat:13.30-16.00-16.00-)

-ING Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftası Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor - Darüşşafaka Tekfen, Beşiktaş - Türk Telekom, Empera Halı Gaziantep Basketbol - Tofaş, Galatasaray - Büyükçekmece Basketbol karşılaşmalarıyla başlayacak. (Saat:13.00-15.15-17.30-20.00)

-AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 19. Hafta, yarın oynanacak Arkas Spor- Solhan Spor maçıyla sona erecek. (Saat:17.30)

-Misli.com Sultanlar Ligi’nde 21. hafta PTT-Eczacıbaşı VitrA, Çan Gençlik Kale Spor-Fenerbahçe Opet, Galatasaray HDI Sigorta-Kuzeyboru karşılaşmalarıyla başlayacak. (Saat:14.00-14.00-17.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.