Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bbp boyner thy Prof. Dr. Ali Yakıcı TOGG 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Millî Sporcuların Beden Eğitimi Alanına Atamaları Gerçekleşti

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî eğitim kurumlarının beden eğitimi alanında öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla 141 millî sporcunun sözleşmeli öğretmen olarak atamaları gerçekleşti.

Millî Eğitim Bakanlığınca yayımlanan duyuru doğrultusunda, millî sporcuların beden eğitimi alanına sözleşmeli öğretmen olarak atama işlemleri bugün tamamlandı.

Buna göre, uluslararası spor müsabakalarında Türkiye'yi temsil eden millî sporculardan beden eğitimi alanında 141 kontenjana atama yapıldı.

Öğretmen olarak ataması gerçekleşenler, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması tamamlandıktan sonra görevlerine başlayabilecek.

Atama sonuçlarını e-Devlet kullanıcı hesabınız ile öğrenmek için tıklayınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.