AK Parti’den CHP Mitingine Destek Geldi

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, CHP’nin 24 Temmuz’da İstanbul’da yapacağı miting için, “CHP’yi kutluyorum, 24 Temmuz tarihinde meydanlarda olacak, buradan bütün İstanbullulara çağrı yapıyorum, siz de orada olun, bütün İstanbullular, mümkünse bütün Türkiye orada olun. Çünkü bu iş hepimizin işi” ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, şunları ifade etti:

“Meydanlar herkesin, meydanlarda herkese yer var. Bu meydanlar milletin meydanlarıdır. Elbette hiçbir partinin değildir. Demokrasinin meydanlarıdır. CHP’yi kutluyorum, 24 Temmuz tarihinde meydanlarda olacak, buradan bütün İstanbullulara çağrı yapıyorum, siz de orada olun, bütün İstanbullular, mümkünse bütün Türkiye orada olun. Çünkü bu iş hepimizin işi.
OHAL düzenlemesiyle gizli, sinsi, organize bu ülkenin geleceği için bir tehdit oluşturan bir yapıya karşı paralel devlet yapılanmasına karşı etkili, kapsamlı sonuçlar alıcı çalışmaları gerçekleştirmektir.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.