Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bbp boyner thy Prof. Dr. Ali Yakıcı TOGG 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Akşener'den "Bartın" Açıklaması: “Bir Katliama Şahit Olduk”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM grup toplantısında Bartın'daki maden faciasına değindi. Sayıştay raporuna işaret ederek yaşananlar için "Bir katliama şahit olduk" diyen Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kader planı" açıklamasına tepki gösterdi.

-Kozlu'da 2013 yılında yaşanan maden kazasında tali kusurlu bulunan müessese müdürünün, Türkiye Taşkömürü Kurumu’na Genel Müdür olarak atandığını hatırlatan Akşener, "Bu da mı kader, Sayın Erdoğan?" diye sordu. Akşener, ekonomi ve dezenformasyon yasasına yönelik eleştirilerde de bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.