Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır terörist Hudut bbp boyner mühimmat TOGG Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

CHP’li Tanal’dan Sağduyu Çağrısı

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, “Biz bugün bir halk oylaması yapıyoruz ancak 17 Nisan sabahı sonuç ne olursa olsun 80 milyon olarak beraber yaşamaya devam edeceğiz. Bu sebeple kalan 8 günde herkesi provokasyondan uzak durmaya, sağduyulu olmaya ve demokrasiye sahip çıkmaya davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

CHP’li Tanal aralarında CHP Beykoz  İlçe Başkanının da bulunduğu CHP’li gruba kurusıkı tabancayla ateş açılmasının ardından yaptığı açıklamada, Hayır kampanyası yürütenlere ülke genelinde aylardır saldırılar olduğunu ancak son dönemlerde saldırıların şiddetinin artarak vahim bir noktaya ulaştığını belirterek sağduyu çağrısında bulundu.

Tanal şu açıklamalarda bulundu:

“Sayın Cumhurbaşkanı’nın Hayır oyu verenlere yönelik terörist imasında bulunmasına,  hayır oyu verirseniz ahiretinizi tehlikeye atarsınız gibi ifadeler kullanmasına paralel olarak saldırılar da maalesef artıyor.  Bu söylemler demokrasi ile de, milli irade ile de bağdaşmaz. Siyasi çıkarlar için toplumun temel değerlerini, birlikte yaşama duygusunu ve demokrasi bilincini zedelerseniz; ülkeyi bölmek isteyenlerin, teröristlerin ve magandaların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.

“80 Milyon Olarak Beraber Yaşamaya Devam Edeceğiz”

Biz bugün bir halk oylaması yapıyoruz ancak 17 Nisan sabahı sonuç ne olursa olsun 80 milyon olarak beraber yaşamaya devam edeceğiz. Bu sebeple kalan 8 günde herkesi provokasyondan uzak durmaya, sağduyulu olmaya ve demokrasiye sahip çıkmaya davet ediyorum. Bugünün çıkarları için çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğini tehlikeye atmayalım, hepimizin tek bir vatanı var o da Türkiye Cumhuriyeti.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.