"Çukurova Bölgesel Havalimanına Uçağı İndireceğiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, "İnşallah hedefimiz, mart sonuna bitiremesek bile nisan ayında Çukurova Bölgesel Havalimanının altyapısını bitireceğiz ve oraya uçağı indireceğiz. Bunun sözünü buradan veriyorum." dedi.  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Genişleme Alanı 3. Organize Sanayi Bölgesi Yatırımcı Firma Tahsis Töreni'ne katıldı.

Kente ve ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Elvan, "Son yaşanan geçici sıkıntıdan dolayı yüklenici firma da doğal olarak bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldı. Bu süreçte her bir aşamasını hem Sayın Bakanımız, hem Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, hem de Sayın Cumhurbaşkanımız bizatihi Çukurova Bölgesel Havalimanının sürecini takip ettiler. Her aşamada da Sayın Cumhurbaşkanımıza konuyla ilgili bilgi verdik. Çukurova Bölgesel Havalimanı, Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakın takip ettiği konulardan biri. İnşallah hedefimiz, mart sonuna bitiremesek bile nisan ayında Çukurova Bölgesel Havalimanının altyapısını bitireceğiz ve oraya uçağı indireceğiz. Bunun sözünü buradan veriyorum. Şu 10-15 günlük süre içinde yoğun bir şekilde yüklenici firmayla görüşmeler yaptık. Yoğun bir şekilde çalışmasına başlıyor, tüm ekiplerini sahaya indiriyor. Çalışmalarımızı süratle tamamlayacağız." dedi.

Elvan, Çukurova Bölgesel Havalimanı ile ilgili iddialara ilişkin, "Üstüne toprak örtülüyormuş, Adana Havalimanı genişletilecekmiş, Çukurova Bölgesel Havalimanı yapılmayacakmış... geçin bunları değerli arkadaşlar. Bugüne kadar hangi sözü verip de ben tutmadım. Her sözümün arkasındayım ve arkasında olmaya devam edeceğim." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Lütfi Elvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.