Öne Çıkanlar tbmm teb YENİ MazharFuat Alper Sümer İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Tediye Ödemeleri Ebru Baki Kimdir Can Dostlar Defin Alanı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli cumhurbaşkanı erdoğan çin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, S-400’ Füzeleri için Rusya ile imzaların atıldığını açıkladı.

AK Parti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 

Erdoğan, şöyle dedi:
“Yıllardır NATO ülkesi olan Yunanistan S-300’leri kullanıyor. Neden rahatsız oluyorlar. Biz şu anda Rusya Federasyonu ile bu konuyla ilgili adımları attık, imzalar atıldı ve inşallah S-400 füzelerini ülkemizde göreceğiz ve bunları ortak üretimle de süreci işleteceğiz. Eskiden büyük ölçüde yurtdışından aldığımız savunma sanayi malzemelerini artık kendimiz üretiyoruz çok şükür. İleride artık kimseye ihtiyacımız kalmayacak. Dün havalimanında gazeteci sordu, ABD eğer S-400 anlaşmasını Rusya ile yaparsa gerilime neden olur demiş. Neden gerilime neden olsun? Biz yıllardır ABD'yle bu tür şeylerde istediğimizi yapamıyorsak, arayış içerisinde olmak durumundayız. Bunlar bir arayışın ürünüdür.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.