Öne Çıkanlar recep tayyip erdoğan haberleri diyarbakır istanbul Erdoğdu Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş YKS Aşkın Bununla Ne İlgisi Var (Whats Love Got to Do with It) PENÇEKİLİT Operasyonu Günnur Özsoy Dr. Elif Bademci Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk EYT

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şili'de Törenle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şili Devlet Başkanı Bachelet tarafından resmi törenle karşılandı.

Resmi ziyaret için Şili'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için La Moneda Sarayı'na gelişinde resmi tören düzenlendi.

Devlet Başkanı Michelle Bachelet tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tören kıtasını denetlemesinin ardından Türk ve Şili milli marşları dinlenildi. Tokalaşarak basına poz veren Erdoğan ve Bachelet, daha sonra heyetlerini birbirine tanıttı.

Erdoğan ve Bachelet, baş başa ve heyetler arası gerçekleştirecekleri görüşmeler için La Moneda Sarayı'na geçti.

Törende, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serdar Çam da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.