Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat terörist Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bbp boyner thy Prof. Dr. Ali Yakıcı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yılında gerçekleşecek seçimlere ilişkin, “Bu bizim için bir dönüm noktasıdır. Her şeyden önce buna hazır olmamız lazım” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen TÜGVA Gençlik Buluşması’na katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de 800 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirterek akşama kadar bu sayının daha da artacağını ifade etti. Erdoğan, 2019 Mart’ta yerel seçimlerin, Kasım ayında ise Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri olduğunu hatırlatarak, “Bu bizim için bir dönüm noktasıdır. Her şeyden önce buna hazır olmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.