Öne Çıkanlar tbmm YENİ teb İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener MazharFuat çin DP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş TOGG Alper Sümer Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Tediye Ödemeleri Ebru Baki Kimdir

Erdoğan: Kürt Kardeşlerimin Terör Kokan Çağrıya Evet Diyeceğine İnanmıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demirtaş'ın Sur ilçesinde yürüyüş çağrısıyla ilgili, "Kürt kardeşlerimin, böyle terör kokan bir çağrıya evet diyeceğine inanmıyorum. Savcıların kendi üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuştu.

Erdoğan, Demirtaş'ın Sur ilçesinde yürüyüş çağrısına yönelik, "Bölge halkının, Kürt kardeşlerimin, böyle terör kokan, teröre davet kokan bir çağrıya 'evet' diyeceğine inanmıyorum. Bunun yanında özellikle de bunun için birilerinin suç duyurusu yapmasına gerek yok. Her şey açık, net ortada ve bu savcılıklara bir davettir, savcıların da kendi üzerine düşen görevi burada yerine getirmesi gerekir diye düşünüyorum. Çünkü ülkemi karıştırmaya, ülkemin huzurunu karıştırmaya kimsenin hakkı yoktur" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.